Star Tours | 1 Ditë Budva Kotor Shën Stefan – 15€
1187
post-template-default,single,single-post,postid-1187,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

1 Ditë Budva Kotor Shën Stefan – 15€

1 Ditë Budva Kotor Shën Stefan – 15€

Udhëtim 1 Ditor Budva Kotor Shën Stefan
Çmimi 15 Euro

Datat e nisjeve:

5, 12, 19, 26 Maj

Dhe çdo te dielë në vazhdim

Programi:

Nisja nga Tirana në orën 06:00 të mëngjesit, kryerja e proçedurave kufitare në Muriqan.
Gjatë rrugës bejmë një ndalese panoramike në Ishullin e njohur Shën Stefan. Vazhdojmë rrugën drejt Budves për të vizituar Qytetin e Vjetër, kërcimtaren e Budvës, Portin e Jahteve . Pastaj nisemi për Kotor ku në drejtimin e guidës tonë do të vizitohen atraksionet më tërheqëse të këtij qyteti. Kohë e lirë nëse koha premton. Nisja drejt Tiranës, mbërritja rreth orës 21:00 të mbrëmjes.

Në çmim përfshihet
– Transporti vajtje – ardhje me mjet komod.
– Vizitat sipas programit
– Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit.

Fëmijët
– Nëse nuk i ka mbushur 18 vjeç dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

Ju njoftojme se
– Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
– Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

WhatsApp chat