Star Tours | Romë Vatikan – 249€
1191
post-template-default,single,single-post,postid-1191,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Romë Vatikan – 249€

Romë Vatikan – 249€

Udhëtim 5 ditor në Romë Vatikan 249 Euro
Çmimi 249 Euro
Data e udhëtimit : 25 – 29 Shtator

Dita e parë:
Nisemi nga Tirana rreth ores 19:00 të mbrëmjes ku do të drejtohemi drejt Portit të Durrësit. Rreth orës 21:30 akomodimi në traget në dhoma dyshe ose treshe sipas rezervimeve. Lundrojmë gjatë natës në drejtim të Barit. Akomodimi në traget në dhomë.

Dita e dytë:
Pas përfundimit të proçedurave doganore do të marrim rrugën drej Romës. Mbërritja në Romë dhe akomodimi në hotel. Vizita gjatë darkës në qëndër të qytetit.

Dita e tretë:
Pas mëngjesit në hotel, vizitë në Vatikan. Rreth orës 14:00, kohë e lirë për drakë. Pas dreke nisim turin e Romës ku do të vizitojmë në menyrë panoramike me autobus dhe me kembë Sheshin Quirinar dhe Pallatin Presidencial, Piazza Venezia dhe Kullën Vittoriano, Piazza e Kapitolit një thesar unik në histori dhe në art, ku arkitektura e shquar e Mikelanxhelos është gërshetuar me kryeveprat romake. Piazza Roma mbetet vendi arkeologjik me mahnites në botë. Do të vazhdojmë viziten në Parkun e Vilës Borgjeze, Piazza Navona, Panteonin, Piazza Colona, Kolonat e Marko Aurelios si dhe Shatrevanin e famshëm Trevi. Mbrëmja në hotel.

Dita e katërt:
Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit vizita e Koloseut, do të jetë një moment i paharrueshëm për qëndrimin tuaj në Romë. Ky është monumenti më i famshëm që është ndërtuar ndonjëhere i cili simbolizon në vetvete magjinë dhe përjetesinë e Romës. Rreth orës 12:00 nisemi drejt Barit. Pas mbërritjes në Bari kryejmë proçedurat doganore. Akomodimi në traget në dhomë.

Dita e pestë:
Mbërritja në Portin e Durrësit rreth orës 08:00. Pas veprimit të proçedurave doganore nisemi drejt Tiranës ku vjen dhe fundi i udhëtimit tonë.

Në çmim përfshihet:
– Transporti me autobus komod
– Udhëtimi me traget Durrës – Bari (anasjelltas). Akomodimi në dhomë
– Shoqërues shqiptar për gjatë gjithë udhëtimit
– Akomodimi në hotel me 3* me mëngjes

#Shënim
-Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë ekstra në varesi të hoteleve ku qëndrohet.
-Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevatë tek të bashkuar.
-Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
-Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.
-Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndersa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes.
-Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.
-Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sië janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

WhatsApp chat